Angol/német napközis nyári tábor

2022 nyarán ismét várjuk angol vagy német napközis táborainkba a 7-12 éves korú, játszva tanulni vágyó iskolás gyerekeket!

Garantáljuk, hogy nem telnek unalmasan a nálunk töltött napok!

Unalmasnak találod az általános iskolai tananyagot? Esetleg nem sikerült megszeretni az idegennyelv-tanulást? Vagy úgy érzed, nem mersz megszólalni angolul/németül? Gyakorolni szeretnél vagy csak egy kis bátorításra vágysz? Nálunk a helyed!

Angol vagy német napközis táborunkat ajánljuk mindenkinek, aki az általános iskolában tanulja a nyelvet, ugyanakkor kicsit bizonytalan, esetleg szeretne szóban gyakorolni, szókincsét fejleszteni, hasznosan eltölteni a nyári szünidőt.

Miért az Oxford Nyelviskola Angol / Német napközis tábora a legjobb választás számodra?

 • A tábor során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindenki új ismeretekkel gazdagodjon és sikerélménnyel zárja a nálunk töltött időt.
 • Mivel maximum 10 fős a létszám a táborainkon, mindenki haladását egyaránt tudjuk követni.
 • A kis létszám előnye, hogy differenciáltan tudunk foglalkozni a tanulókkal, így egy tábori turnuson belül is lehetőség van arra, hogy mindenkivel a képességeinek megfelelően dolgozzunk, az eddig tanultakat figyelembe véve
 • A gyerekek játszva tanulnak, számukra érdekes és szórakoztató témákkal foglalkozunk, a témák feldolgozása során az iskolában vett nyelvtanokat alkalmazzuk, mindemellett észrevétlenül bővül a szókincsük, a kreatív szóbeli feladatok során fejlődik a szóbeli kommunikációs készségük.
 • Tanáraink angolul és magyarul is beszélnek a gyerekekhez, így fejlődik a hallás utáni szövegértésük is.
 • Játékos feladatokkal (tablókészítés, társasjáték-készítés, kvízjátékok, csoportmunkák, sorversenyek, interaktív feladatok) színesítjük a napokat, így nem lesz unalmas a “tanulás”.
 • Nyelviskolánk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a nyelvoktatás területén, 5 éve szervezünk nyári táborokat is, a nyelviskolai környezetben, klimatizált tantermekben tartjuk a tábort.
 • Fiatalos, lendületes, kedves és barátságos kolleginákkal dolgozunk együtt :)
 • Legfőbb célunk, hogy minden résztvevővel megszerettessük az idegennyelv-tanulást.

Javasolt korosztály: 7-12 év

Turnusok:

 • 2022.06.27-2022.07.01. (ANGOL tábor)
 • 2022.07.11-2022.07.15. (ANGOL tábor)
 • 2022.07.18-2022.07.22. (NÉMET tábor)
 • 2022.07.25-2022.07.29. (ANGOL tábor)
 • 2022.08.01-2022.08.05. (ANGOL tábor)

A nyári tábor szakmai sikerét 20 éve működő Nyelviskolánk, és kiváló kollégáink garantálják! 

Csoport létszáma: 10 fő
1 hetes napközis tábor ára: 40.000 Ft

Az ár tartalmazza a napi három étkezést (ebéd a Fandango étteremben), az órák díját (a foglalkozások óradíja kb. 700 Ft/fő/60 perc), valamint a projektfoglalkozások díját és anyagköltségét is. Igény szerint akár hétfőtől péntekig 08:00-17:00-ig tartó gyermekfelügyelet (foglalkozások időtartama 09:00-16:15).

Kedvezmény:

 • 5% páros kedvezmény (ha egy táborba jönnek a barátok, testvérek)
 • 2. tábor árából 5% kedvezmény (a kedvezmények nem összevonhatóak)

Ellátás: Napi három étkezés (tízórai, éttermi ebéd, uzsonna)

A nyári tábor időbeosztása

08:00-09:00 – Érkezés

Az Iskola a foglalkozások előtt már 08:00-tól ügyeletet biztosít a korábban érkező diákok felügyelete céljából.

09:00-12:15 – Projektmunka, játékos tanulás

Minden nap egy adott témával foglalkozunk (hétfő: Országismeret, kedd: Disney nap, szerda: Állatok, csütörtök: Sztárok, péntek: Ételek.

Az adott témákhoz szókincsbővítő, kommunikáció-fejlesztő feladatokat csinálunk, sokat beszélgetünk, projektmunkákat készítünk. Minden feladattípusból több szinten készülünk feladatokkal, hogy mindenki a számára megfelelő nyelvi szintű feladatot kapja.

Közben 10:00 – tízórai

12:15-13:00 – Ebéd

Ebédet a Fandango étteremben biztosítunk, felnőtt kísérettel mennek át a gyerekek.

13:15-16:15 – Kreatív foglalkozás

Készítettél már úgy desszertet, hogy előtte Te fordítottad le a receptet? Részt vettél idegennyelvű vetélkedőkben?  Szeretnéd próbára tenni ügyességedet, kreativitásodat? Nálunk a délutánok visszarepítenek minket a telefon és tablet előtti időkbe, jó hangulatú sorversenyekkel, szituációs játékokkal, társasjátékokkal és rengeteg nevetéssel észrevétlenül gyakoroljuk be a délelőtt tanultakat. Merj megszólalni angolul vagy németül :)

Közben 15:30 – uzsonna

16:15-17:00 – Távozás

A gyermeket minden esetben szülővel/gondviselővel engedjük haza. Amennyiben a szülő mást küld a gyermekért, a beiratkozási lapon szükséges jelezni a személyes adatok megadásával.

Hogyan jelentkezhet gyermeke a nyári táborra?

– Jelentkezési lap kitöltése online vagy személyesen.
– Minimum 20.000 Ft előleg befizetése. Az előleget lemondás esetén legkésőbb a tábor indulása előtt 2 héttel tudjuk visszaadni, azt követően nem.
– Tábor indulása előtt 1 héttel a fennmaradó összeget szükséges kifizetni, ellenkező esetben a jelentkező helyét nem tudjuk fenntartani, az előleg pedig felszámításra kerül. (A hétfőn induló tábor teljes díját a tábor kezdetét megelőző hétfőn 12:00-ig szükséges befizetni).
– A gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát (legkésőbb a tábor első napján, formanyomtatványt az Intézmény biztosítja).

Egyéb információ és jelentkezés:

Kérdéseivel keresse Nyelviskolánk ügyfélszolgálatát bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Intézmény neve: Oxford Nyelviskola (ZINAZÓRA Kft.)
Székhelye és oktatás helyszíne: 4024 Debrecen, Rákóczi u. 70.
Telefonszám: +3630/620-2424
E-mail cím: info@oxford-debrecen.hu
Online kitölthető jelentkezési lap

FONTOS! Amennyiben a tábor megkezdése/időtartama alatti hatályos jogszabályok, rendeletek nem teszik lehetővé a táborok megtartását, a befizetett díjat maradéktalanul visszafizetjük a résztvevők számára.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyerekek és munkatársaink egészségét megőrizzük, folyamatosan szellőztetünk, fertőtlenítünk, a termeinkben az ajánlott távolság is biztosított.