Angol/német napközis nyári tábor

4 éve sikeres nyári tábor 2021-ben is folytatódnak!

Velünk gyermeke garantáltan nem fog unatkozni a nyáron!

Kellemeset a hasznossal – általános iskolás angol/német tananyag elsajátítása és begyakorlása kreatívan, korosztályának megfelelő foglalkozás keretein belül. 

Nyelvtanáraink több éves szalmai tapasztalattal rendelkeznek az általános iskolás korosztály tanítása terén, 4 éves nyári tábor szervezési tapasztalatunk van.

Javasolt korosztály: 7-13 év

Miért pont Nyelviskolánkat válasszátok?

 • 4 éve tartunk napközis nyári táborokat általános iskolások számára, nagy tapasztalattal rendelkezünk az általános iskolás gyerekek nyelvoktatása terén.
 • A nyári táboraink során fiatalos, kedves, segítőkész kollégákkal dolgozunk.
 • Egy turnus során maximum 10 fő gyerek táborozik nálunk, így a gyerekek nyelvtanulása, napi tevékenysége követhető, áttekinthető számunkra.
 • Mindenkinek ajánljuk, aki az általános iskolában tanulja a nyelvet, ugyanakkor kicsit bizonytalan, esetleg szeretne szóban gyakorolni, szókincsét fejleszteni, hasznosan eltölteni a nyári szünidőt.
 • Differenciáltan tudunk foglalkozni a gyerekekkel, a képességbeli eltéréseket a turnusokon belül csoportbontásos foglalkozásokkal hidaljuk át, így biztosan minden tanulónak sikerélménye lesz és új ismeretekkel gazdagodik az 1 hét alatt.
 • Célunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel az idegennyelv-tanulást. ;)

Turnusok:

 • BETELT!!! 2021.06.28-2021.07.02. (ANGOL tábor)
 • BETELT!!! 2021.07.12-2021.07.16. (ANGOL tábor)
 • 2021.07.19-2021.07.23. (NÉMET tábor)
 • 2021.07.26-2021.07.30. (ANGOL tábor)

A nyári tábor szakmai sikerét 20 éve működő Nyelviskolánk, és kiváló kollégáink garantálják! 

Csoport létszáma: 10 fő
1 hetes napközis tábor ára: 35.000 Ft

Az ár tartalmazza a napi három étkezést, az órák díját, valamint a projektfoglalkozások díját és anyagköltségét is. Igény szerint akár hétfőtől péntekig 08:00-17:00-ig tartó gyermekfelügyelet (foglalkozások időtartama 09:00-16:15).

Kedvezmény:

 • 10% páros kedvezmény (ha egy táborba jönnek a barátok, testvérek)
 • 2. tábor árából 10% kedvezmény (a kedvezmények nem összevonhatóak)

Ellátás: Napi három étkezés (tízórai, éttermi ebéd, uzsonna)

A nyári tábor időbeosztása

08:00-09:00 – Érkezés

Az Iskola a foglalkozások előtt már 08:00-tól ügyeletet biztosít a korábban érkező diákok felügyelete céljából.

09:00-12:15 – Projektmunka, játékos tanulás

Edukatív, nyelvi készséget és kreativitást fejlesztő, ismeretterjesztő angol foglalkozások. Célunk, hogy a gyerekek megszeressék az idegennyelvet, megmutassuk nekik, hogy a tanulás lehet érdekes és szórakoztató.

Közben 10:00 – tízórai

12:15-13:15 – Ebéd

Ebédet egy közeli étteremben biztosítunk, felnőtt kísérettel.

13:15-16:15 – Kreatív foglalkozás

Készítettél már úgy desszertet, hogy előtte Te fordítottad le a receptet? Részt vettél idegennyelvű vetélkedőkben?  Szeretnéd próbára tenni ügyességedet, kreativitásodat? Nálunk a délutánok visszarepítenek minket a telefon és tablet előtti időkbe, jó hangulatú sorversenyekkel, szituációs játékokkal, társasjátékokkal és rengeteg nevetéssel észrevétlenül gyakoroljuk be a délelőtt tanultakat. Merj megszólalni angolul vagy németül :)

Közben 15:30 – uzsonna

16:15-17:00 – Távozás

A gyermeket minden esetben szülővel/gondviselővel engedjük haza. Amennyiben a szülő mást küld a gyermekért, a beiratkozási lapon szükséges jelezni a személyes adatok megadásával.

Hogyan jelentkezhet gyermeke a nyári táborra?

– Jelentkezési lap kitöltése online vagy személyesen.
– Minimum 15.000 Ft előleg befizetése. Az előleget lemondás esetén legkésőbb a tábor indulása előtt 2 héttel tudjuk visszaadni, azt követően nem.
– Tábor indulása előtt 1 héttel a fennmaradó összeget szükséges kifizetni, ellenkező esetben a jelentkező helyét nem tudjuk fenntartani, az előleg pedig felszámításra kerül. (A hétfőn induló tábor teljes díját előtte való hétfőn 12:00-ig szükséges befizetni).
– A gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát (legkésőbb a tábor első napján, formanyomtatványt az Intézmény biztosítja)

Egyéb információ és jelentkezés:

Kérdéseivel keresse Nyelviskolánk ügyfélszolgálatát bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Intézmény neve: Oxford Nyelviskola (ZINAZÓRA Kft.)
Székhelye és oktatás helyszíne: 4024 Debrecen, Rákóczi u. 70.
Telefonszám: +3630/620-2424
E-mail cím: info@oxford-debrecen.hu
Online kitölthető jelentkezési lap

FONTOS! Amennyiben a tábor megkezdése/időtartama alatti hatályos jogszabályok, rendeletek nem teszik lehetővé a táborok megtartását, a befizetett díjat maradéktalanul visszafizetjük a résztvevők számára.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyerekek és munkatársaink egészségét megőrizzük, folyamatosan szellőztetünk, fertőtlenítünk, a termeinkben az ajánlott távolság is biztosított.