Angol nyelvvizsga-előkészítő program középiskolásoknak

Hallottad, hogy 2020-tól felsőoktatási felvételi követelmény lesz a középfokú nyelvvizsga? Készülj fel időben, hogy az érettségi időszakában már ne okozzon gondot az angol nyelvvizsga!

Az Oxford Nyelviskola Angol nyelvvizsga -előkészítő programot indít középiskolásoknak, 3 különböző szintről. Szintfelmérést követően 6-8 fős csoportba soroljuk a tanulókat, így ugyanolyan szinten lévő tanulók kerülnek azonos csoportokba. A nyelvórákat az iskolai órák beosztásához igazítjuk, a kitűzött cél a középfokú nyelvvizsga megszerzése.

A képzés bevezető ára 30.000 Ft/60 óra. Az akciós árra garanciát vállalunk, tehát a képzési idő végéig minden kurzus 30.000 Ft-ba kerül a résztvevőnek, aki a program keretein belül jelentkezik. 1 kurzus kb. 3-3,5 hónap (heti 4 tanóra-15 hét), így iskola mellett is végezhető.

 

Csoportok

  1. Újrakezdő szintről angol nyelvvizsga – 6×60 óra (hétfő és szerda 16:30-18:00) (szombat 13:00-16:15)
  2. Középhaladó szintről angol nyelvvizsga – 4×60 óra (kedd és csütörtök 16:30-18:00) (péntek 15:00-18:15)
  3. Haladó szintről angol nyelvvizsga – 2×60 óra (péntek 15:00-18:15)

A csoportok időbeosztása a Nyelviskola által tervezett beosztás, amely a jelentkezők igényeitől függően módosítható.

Hogyan is néz ki ez a képzés a gyakorlatban?

  1. Írsz szintfelmérőt személyesen iskolánkban, vagy info@oxford-debrecen.hu e-mail címen kérsz tesztet és otthon kitöltöd, majd visszaküldöd.
  2. Csoportba sorolunk, tájékoztatunk arról, hogy kb. hány órás kurzusra van szükséged ahhoz, hogy nagy biztonsággal menj neki a nyelvvizsgának.
  3. Felnőttképzési szerződést kötünk CSAK EGY 60 órás kurzusra, melynek ára 30.000 Ft (500 Ft/óra)
  4. A kurzust akkor teljesíted sikeresen, ha a tanórák 20 %-ánál többet nem hiányoztál és a végén sikeresen teljesíted a zárótesztet. A kurzus végén tanúsítványt kapsz a sikeresen elvégzett modulról.
  5. Amennyiben tetszett az oktatás, folytatod a programban való részvételt és újabb CSAK EGY 60 órás kurzusra szerződsz le nálunk, viszont az ár garantáltan 30.000 Ft lesz (akár 1 évig is, ha újrakezdő szintről indulsz).

 

Miért jobb csoportban tanulni mint egyénileg?

Vannak, akiket sokkal jobban motivál a csoportos oktatás, mint az egyéni oktatás. Hogy miért?

  1. A csoportos óráknak fix időpontjuk van, nem módosítgatunk hetente, így egyfajta biztonságot ad a gondolat, hogy tudjuk, hány órát ütemeztünk be, meddig tart bizonyos modul teljesítése.
  2. Nyelviskolai keretek között zajlik az oktatás, klimatizált modern tanteremben, a tanár távolléte esetén helyettesítés megoldott, így nem maradnak el az órák. Mivel felnőttképző intézményről van szó, a nyelvtanároknak szigorú követelményeknek kell megfelelnie, így biztos lehetsz abban, hogy diplomás és tapasztalattal rendelkező nyelvtanártól tanulhatsz.

Keresd ügyfélszolgálatunkat, vagy jelentkezz online és hívunk a részletekkel kapcsolatban!