Babaangol Debrecenben

Órarend: 2017.12.12-2017.12.16.

Órarend: 2017.12.19-2017.12.20.

Youtube anyagok link

Angol zenés foglalkozás 0 éves kortól

Bizonyított tény, hogy minél hamarabb megismerkedik egy gyermek az idegen nyelvvel, annál könnyebben fogja elsajátítani az iskolában, ahol céltudatosan tanítják majd.

Babaangol alkalmainkon vidám környezetben, fesztelenül ismerkedhet gyermeke az angol nyelvvel! Angol nyelvű mesék, mondókák, dalok, mozgásos feladatok és játékok várják azokat az anyukákat és csemetéiket 0 hónapos kortól, akik szeretnék, hogy gyermekük később jó alapokkal kezdje az angol tanulást!

A rendkívül fogékony kisbabák hosszú távon rengeteget profitálhatnak abból, ha sokat vannak idegen nyelvű környezetben, ha felkészült, barátságos pedagógus által elegendő angolt hallanak és megannyi impulzus éri őket a célnyelven.

Ezt kínálja iskolánk. A foglalkozásokat korszerű, igényesen berendezett nyelviskolánkban tartjuk, ahol a tanterem mellett pelenkázó helyiség és teakonyha áll a babák és az anyukák rendelkezésére.

 

Honnan jött a babaangol-foglalkozás gondolata?

A saját gyerkőceinken azt látjuk, hogy ilyen kicsi korban milyen ösztönösen, szinte tudattalanul tapasztalnak, tanulnak meg dolgokat. A nyelviskola vezetője, angol tanár lévén, nagyon sokat foglalkozik kisfia nyelvi fejlesztésével, borzasztóan fogékonyak a gyerekek az új dolgokra már egészen kicsi korban, már a nyelv hangzása lévén jó alapokat szereznek a későbbi nyelvtanuláshoz is.

A nyáron sokat dolgoztunk azon, hogy picivel való angol mondókázás, éneklés, mesélés, játék elérhető legyen sok szülő számára. A foglalkozások jó hangulatát kedves kollégánk, Bianka garantálja, aki angoltanár, zeneszerző, énekes és nem utolsó sorban nagy tapasztalattal rendelkezik a csöppségek oktatása terén.

Szeretnénk egy olyan közösséget kovácsolni, melynek tagjaként az anyukák játékosan fejleszthetik gyermekeik angoltudását, mindemellett ki tudnak kapcsolni a mindennapok forgatagából, beszélgethetnek más anyukákkal, társaságba járhatnak és nem utolsó sorban gyermekeikkel együtt jól érezhetik magukat.

Rólunk mondták

“Még többet kaptam, mint amit vártam. Azt gondoltam, néhány angol szót hallunk, de itt komoly angol beszéd volt. Tetszett, hogy a beszélgetés, feladat bemutatás is angolul ment.”

Tímea és kisfia, Domi

“Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük szépen a lehetőséget. Különösen az éneklős-mozgásos “feladat” tetszett. Hédi babának is tetszett a foglalkozás, ha picit nő, egyre aktívabban bekapcsolódhat, még jobban fogja élvezni az órát!”

Ágnes és kislánya, Hédi

“Nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb is jövünk. Minél több zene, hangszer, dalocska legyen a továbbiakban is”

Zsuzsanna és kislánya, Patrícia

“Az épület nagyon jól felszerelt, jó a kialakítása. Délutáni időpontok lennének megfelelőek számunkra. Tetszettek a dalok, az interaktivitás, az, hogy egyesével is foglalkoznak a babákkal”

Enikő és kisfia, Botond

“Tetszett a foglalkozás. A játékok kicsit elvonták a gyerekek figyelmét :). A dalok nekem is tetszettek, a fiam is szereti.”

Linda és kisfia, Ákos

“Kíváncsi voltam a foglalkozás előtt, hogyan lehet 45 percig lekötni a babák figyelmét, de a tanár nagyon jól megoldotta ezt a feladatot. Az óra kellőképpen változatos volt, figyelembe vette a babák igényeit. Nagyon tetszett az éneklés, amit a tanár hangszerrel is kísért, így még inkább lekötötte a figyelmüket.”

Andrea és kisfia, Kende

 

Jelentkezés a foglalkozásra

A foglalkozások időpontjait és minden aktuális információt Facebook csoportunkban teszünk közzé. LINK a csoporthoz

A foglalkozások ára 800 Ft/alkalom.

10 alkalmas bérlet ára 7000 Ft. (700 Ft/alkalom) – párban is lejárható

5 alkalmas bérlet ára 3750 Ft (750 Ft/alkalom)

A bérleteket személyesen iskolánkban tudja megvásárolni, illetve online, banki átutalással.

Egy foglalkozás csoportlétszáma 4-6 fő. Mivel korlátozott a létszám, előzetes feliratkozás szükséges. A feliratkozásra 24 órán belüli lemondás – fizetési kötelezettség vonatkozik. Az órákat szükséges előre fizetni, amennyiben ez nem megoldható, nevet és lakcímet fogunk bekérni. Amennyiben az órán nem tudnak megjelenni és a foglalást nem mondták vissza, valamint 24 órán belül mondták le, a tandíj összegét levonjuk, illetve a tanóra díjáról postai úton számlát fogunk küldeni 8 napos fizetési határidővel. A foglalkozáson fertőző betegségben szenvedő kísérő és/vagy gyermek nem vehet részt.A foglalkozásra való jelentkezéskor a fent leírtakat a szülő tudomásul veszi és elfogadja.

További információ és telefonos bejelentkezés: +36306202424, +3652411560
info@oxford-debrecen.hu
Oxford Nyelviskola – 4024 Debrecen, Rákóczi u. 70.

Oviangol – Angol zenés foglalkozás óvodásoknak link