Babaangol Debrecenben

Órarend: 2018.02.13-2018.02.16.

Angol zenés foglalkozás 0 éves kortól

Bizonyított tény, hogy minél hamarabb megismerkedik egy gyermek az idegen nyelvvel, annál könnyebben fogja elsajátítani az iskolában, ahol céltudatosan tanítják majd.

Babaangol alkalmainkon vidám környezetben, fesztelenül ismerkedhet gyermeke az angol nyelvvel! Angol nyelvű mesék, mondókák, dalok, mozgásos feladatok és játékok várják azokat az anyukákat és csemetéiket 0 hónapos kortól, akik szeretnék, hogy gyermekük később jó alapokkal kezdje az angol tanulást!

A rendkívül fogékony kisbabák hosszú távon rengeteget profitálhatnak abból, ha sokat vannak idegen nyelvű környezetben, ha felkészült, barátságos pedagógus által elegendő angolt hallanak és megannyi impulzus éri őket a célnyelven.

Ezt kínálja iskolánk. A foglalkozásokat korszerű, igényesen berendezett nyelviskolánkban tartjuk, ahol a tanterem mellett pelenkázó helyiség és teakonyha áll a babák és az anyukák rendelkezésére.

A saját gyerkőceinken azt látjuk, hogy ilyen kicsi korban milyen ösztönösen, szinte tudattalanul tapasztalnak, tanulnak meg dolgokat. A nyelviskola vezetője, angol tanár lévén, nagyon sokat foglalkozik kisfia nyelvi fejlesztésével, borzasztóan fogékonyak a gyerekek az új dolgokra már egészen kicsi korban, már a nyelv hangzása lévén jó alapokat szereznek a későbbi nyelvtanuláshoz is.

Rólunk mondták

Már 3. hónapja járunk a baba angolra a kislányommal. Mindketten nagyon szeretjük, mert az órák változatosak, kis létszámú a csoport ami az 1-2 éves korosztály esetében szerintem elengedhetetlen szempont. Nem kell minden alkalommal ugyan azon a napon ugyan abban az időpontban megjelenni, hisz ez egy kisgyerekkel szinte kivitelezhetetlen is lenne.  Az irodán is szuper kedvesek az ott dolgozók, mindig segítő- és kompromisszum készek és persze az angol ta

nár néni is egy tünemény.  Abszolút jó döntés volt, hogy elkezdtünk járni 

Ági és Izabella

Kislányommal nagyon szeretjük a nyelviskola által szervezett baba angolt (Angol zenés foglalkozást), ami kimondottan a 3 éven aluli korosztály és szülei igényeit figyelembe véve került kialakításra!  A gyerekek dalok, mondókák hallgatásával ismerkedhetnek egy idegennyelvvel mialatt a szülők is bővíthetik a nyelvismeretüket! Megtalálták rá a létező legcukibb angol tanár nénit és nagyon ügyesek az órák megszervezésében is! Nem utolsó sorban abszolút baba barát a hely is! Szeretettel ajánlom mindenkinek!

Melinda és Flóra

A kisfiammal kezdetek óta járunk a baba angol foglalkozásra, és kedvünk azóta is töretlen. Elvárásunknak teljesen megfelelő. A szervezés nagyon rugalmas, az órák pedig szuper jók. A tanárnéni igazi profi angol nyelvtudással rendelkezik. A gyerekek élvezik az órákat. Mi biztosan ajánljuk minden babának és szülőnek.

Edit és Benji

Kislányommal már többször voltunk baba angolon. Mindig nagyon szuper a hangulat. A tanár néni rettentően kedves, és felkészült. Már néhány szót is sikerült elsajátítanunk, pedig még csak 22 hósak vagyunk. Minden pici babának  ajánljuk ezt a szuper programot!!!

Enikő és kisEnikő

Kisfiammal már túl vagyunk a 10. angol zenés foglalkozáson és töretlen a lelkesedésünk: babó szereti a légkört (a foglalkoztatást, a játékokat, Biankát), én pedig látom hogy hogyan fejlődőik óráról órára. Annyira jó látni hogy okosodik és sajátít el új készségeket (nyelvet). Köszönjük a lehetőséget.

Enikő és Boti

Kislányommal a kezdetek óta járunk baba angolra, és egyre jobban szereti. Nagyon jó látni, hogy a magyar nyelv mellett párhuzamosan sajátítja el az angol szavakat is. Az órák na

gyon jó hangulatban telnek el, a tanár néni nagyon profi és gyerekcentrikus, a környezet abszolút bababarát. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 

Zsuzsi és Patti

Kisfiammal az elejétől fogva járunk baba angolra és mind a ketten nagyon élvezzük. Az órák remek hangulatban telnek, a tanárnéni szuper kedves és türelmes a gyerekekkel. Nagyon jó érzés látni, ahogy a kisfiam fejlődik és eközben remekül szórakozik is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Timi és Oli

Jelentkezés a foglalkozásra

A foglalkozások időpontjait és minden aktuális információt Facebook csoportunkban teszünk közzé. LINK a csoporthoz

A foglalkozások ára 800 Ft/alkalom.

10 alkalmas bérlet ára 7000 Ft. (700 Ft/alkalom) – párban is lejárható

5 alkalmas bérlet ára 3750 Ft (750 Ft/alkalom)

A bérleteket személyesen iskolánkban tudja megvásárolni, illetve online, banki átutalással.

Egy foglalkozás csoportlétszáma 4-6 fő. Mivel korlátozott a létszám, előzetes feliratkozás szükséges. A feliratkozásra 24 órán belüli lemondás – fizetési kötelezettség vonatkozik. Az órákat szükséges előre fizetni, amennyiben ez nem megoldható, nevet és lakcímet fogunk bekérni. Amennyiben az órán nem tudnak megjelenni és a foglalást nem mondták vissza, valamint 24 órán belül mondták le, a tandíj összegét levonjuk, illetve a tanóra díjáról postai úton számlát fogunk küldeni 8 napos fizetési határidővel. A foglalkozáson fertőző betegségben szenvedő kísérő és/vagy gyermek nem vehet részt.A foglalkozásra való jelentkezéskor a fent leírtakat a szülő tudomásul veszi és elfogadja.

További információ és telefonos bejelentkezés: +36306202424, +3652411560
info@oxford-debrecen.hu
Oxford Nyelviskola – 4024 Debrecen, Rákóczi u. 70.

Oviangol – Angol zenés foglalkozás óvodásoknak link

 

Youtube anyagok link