Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Köszöntünk az Oxford Nyelviskola Honlapján!

Nyelviskolánk 20 éve működő debreceni székhelyű felnőttképző intézmény, célunk, hogy minőségi nyelvoktatást, angol, német és olasz nyelvtanfolyamokat nyújtsunk elérhető áron a debreceniek illetve a város vonzáskörzetében élők számára.

Márciustól kezdődően igény esetén online formában is részt vehet a jelentkező a képzéseinken, így a távolság nem állhat útjába a nyelvtanulásnak!

Nyelviskolánkban kis létszámú (6-8 fős) csoportos nyelvtanfolyamok és 1 fős egyéni, valamint 2 fős páros nyelvoktatás is elérhető személyes kontaktórás, valamint online formában. Intézményünk rendelkezik a 2013. évi LXXVII. törvényben meghatározott bejelentéssel (B/2020/000549) és engedéllyel (E/2020/000007).

COVID információk: A hatályos jogszabályoknak megfelelően van lehetőség személyes, kontaktórás részvételre, valamint online oktatás igénybevételére is. Kontaktórás képzések esetén mindent megteszünk annak érdekében, hogy megvédjük a nyelviskolánkban tartózkodó diákokat és kollégákat. Maszkot viselünk, fertőtlenítőket helyeztünk ki, a tantermekben az asztalokat, székeket minden csoport/tanuló után fertőtlenítővel áttöröljük, valamint folyamatosan szellőztetjük az épületet. Minden tanulónak lehetőséget biztosítunk az online tanulásra való átállásra, amennyiben betegség vagy egyéni döntés alapján nem szeretne bejönni személyesen a tanórára, így a befizetett tandíja nem vész el, valamint a nyelvtanulási céljait is meg tudja valósítani.

Amit a csoportos nyelvórákról tudni kell
(Jelentkezz csoportos nyelvoktatásra)

– 6-8 fő, azonos szinten lévő jelentkező kerül egy csoportba, melyet szintfelméréssel mérünk fel. A szintfelmérés otthon kitölthető, elektronikus formában visszaküldhető, ingyenes és kötöttségmentes. (Kérd ingyenes szintfelmérésünket az info@oxford-debrecen.hu – n)

– 1 kurzus időtartama 60 tanóra, heti 4 tanórát tartunk meg (2×2 tanóra vagy 1×4 tanóra lebontásban) hétköznap délután vagy szombat délelőtt.

– Legkésőbb a kurzus kezdetét megelőző 3 nappal szükséges a kurzus tandíját (45.000 Ft) befizetni, ezt követően más kötelezően befizetendő költséggel nem kell számolni, a tandíj 3-4 hónapra kiegyenlítésre kerül.

– Tanfolyam indítási időszakok: január/február, június/július/augusztus, szeptember/október. Ezekben az időpontokban biztosan indulnak új, 60 tanórás kurzusaink, a többi hónapban pedig becsatlakozási lehetőséget tudunk ajánlani.

– Rugalmas részvétel: a kurzuson való jelenlét online és személyesen is megvalósítható, a két képzési forma bármikor módosítható.

– Fix, tervezhető, felnőttképzési szerződésben rögzített feltételekkel.

A csoportos nyelvoktatás előnye:

– Jóval olcsóbb az óradíj, mint az egyéni nyelvóráknál.

– Lehet tanulni a csoporttársaktól is, mások hibáit észrevenni is fejleszti az ember tudását.

– Változatos tanítási módokra ad lehetőséget.

– A tanulóknak sem olyan megerőltető vagy egyhangú, mert ha ők nem dolgoznak, akkor figyelniük kell másokra és együtt kell dolgozniuk.

– Jó a légkör, jó közösséget lehet kovácsolni, amit a tanulók is pozitívan élnek meg.

– A csoportnak van húzó és motiváló ereje.

Jelentkezem csoportos nyelvoktatásra

 

Amit az egyéni nyelvórákról tudni kell

(Jelentkezem egyéni nyelvoktatásra)

– Az egyéni nyelvórák megszervezését egyéni igényfelmérés (és szintfelmérés) előzi meg, leegyeztetjük, milyen napokon, milyen időpontokban lenne számodra megfelelő a tanóra, heti hány alkalommal szeretnél jönni, mi lenne a nyelvtanulásod célja.

– Az egyeztetést követően találkozol a leendő nyelvtanároddal és szóban is megbeszélitek az egyéni képzésed menetét.

– Felnőttképzési szerződést kötünk, melyben rögzítjük a leegyeztetett alkalmakat. A képzési alkalmak időpontjai bármikor rugalmasan módosíthatóak.

– Egyéni tanórákra hétköznap 08:00-16:30-ig van lehetőség, szabad terem függvényében még 16:30-19:00-ig is szervezünk tanórát.

– A tanórák ára 2020-ban megkötött szerződések esetében 60 perc – 3.000 Ft, 90 perc – 5000 Ft. Az adott havi órákat a hónap első oktatási napján kérjük befizetni. 24 órán túli lemondás esetén a lemondott óra díját a következő hónapban jóváírjuk.

Egyéni oktatás előnye:

– Minden figyelem a tanulóra irányul.

– Saját tempóban haladunk, nem kell alkalmazkodni senkihez.

– Lehetőség van teljes személyre-szabott órák megtartására.

– A tananyag igénynek és képességeknek megfelelően alakítható.

– A tanórák időpontja rugalmas lehet.

Jelentkezem egyéni nyelvoktatásra

 

Céges nyelvoktatás
(árajánlatot szeretnék céges nyelvoktatásra)

Nyelviskolánk Céges nyelvoktatás területén is széleskörű tapasztalattal rendelkezik, referenciáink az alábbi linken megtalálhatóak. Céges, kihelyezett kontaktórás képzéseket, nyelviskolánk székhelyén tartandó céges képzéseket, valamint online tanfolyamokat is szervezünk.

Képzéseinkkel kapcsolatos fő elvárás, hogy olyan készségeket, kompetenciákat biztosítson, amelyeket a képzésben résztvevők a munkaerő-piacon, mindennapi munkájuk során hasznosítani, alkalmazni tudjanak. Minden céges megbízást egyeztetési folyamat előzi meg, melynek során a nyelvtanfolyamokkal, tréningekkel kapcsolatos igények és elvárások rögzítésre kerülnek.

 

Hétfőtől péntekig ügyfélszolgálatot működtetünk, ahol személyesen, telefonon és e-mailben is várjuk a felmerülő kérdéseket.

Reméljük, hamarosan tanulóink között köszönthetünk!

 

Az Oxford Nyelviskola csapata

 

Iskola működtetője: ZINAZÓRA Kft.

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000549

Felnőttképző engedély szám: E/2020/000007

Aktuális képzéseinkről az alábbi linken tájékozódhat

2015. évi elégedettség-mérő eredmények

2016. évi elégedettség-mérő eredmények

2017. évi elégedettség-mérő eredmények

2018. évi elégedettség-mérő eredmények

2019. évi elégedettség-mérő eredmények

2020. évi elégedettség-mérő eredmények

Adatvédelmi nyilatkozat