Külön csoport osztálytársaknak, csoporttársaknak!

Kedves Középiskolások, Egyetemisták! Új szolgáltatással bővült nyelviskolánk kínálata – 4 főtől külön külön csoportcsoport kialakítására van lehetőség az Oxford Nyelviskolánál, angol, német és olasz nyelvtanfolyamok esetén!

Az órák a csoporttal megbeszélt időpontban kerülnek megtartásra, a csoport által választott ütemezésben. Ha szeretnétek külön személyre szabott csoportot, az alábbi teendőitek vannak:

1. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, egyeztetünk egy időpontot személyes megbeszélésre (vagy töltsétek ki a jelentkezési űrlapot).

2. A személyes megbeszélésen a résztvevők létszámától függően írásos árajánlatot kaptok Intézményvezetőnktől, az ár a jelentkezők létszámától függ (maximum 1500 Ft/fő/óra), majd kitöltitek a jelentkezési lapot.

3. Amennyiben mindenkinek megfelelő az árajánlat, írásos és szóbeli szintfelmérés következik, előre egyeztetett időpontban.

4. A szintfelmérést követően áttekintjük a képzési programot, valamint a képzés menetét. Megbeszéljük az órák időpontját (hétfőtől péntekig 09:00-19:30 közötti időpontokban).

5. Felnőttképzési szerződés megkötése, képzési díj befizetése.

6. Saját, személyre szabott csoportban kezdheted a tanulást :).