Angol-német nyelvtanfolyamok – tájékoztató

A 60 tanórás szombati nyelvtanfolyamok ára: 36.000 Ft (február 22-ig történő befizetés esetén)

Tudnivalók:

  • A tanfolyamok 6 fő befizetését követően indulnak a kiírt időben (amennyiben a képzésre nincs elég jelentkező, a befizetett tandíjat maradéktalanul visszafizetjük.
  • A képzések ára 36.000 Ft (600 Ft/tanóra), amennyiben január 30-ig befizeted a tandíjat.
  • Ingyenes szintfelmérés teljesítését követően tudjuk megmondani, hogy az adott csoport megfelelő-e számodra. Ez teljesen kötöttségmentes, személyesen nálunk a nyelviskolában tudod megírni, vagy kérd e-mailben az info@oxford-debrecen.hu e-mail címen.
  • Jelentkezés: Oxford Nyelviskola (ZINAZÓRA KFT.), 4024 Debrecen, Rákóczi u. 70. +36306202424, info@oxford-debrecen.hu
  • Minimum 6, maximum 8 fős csoportlétszámmal indulunk.
  • 20 éves szakmai tapasztalatunk van a nyelvoktatás területén.
  • Online jelentkezésért kattints ide
  • Elkészített órarend linkje.

ANGOL KEZDŐ NYELVTANFOLYAM

Teljesen kezdő szintről induló KER A1.1 szintű kurzus.

2 csoport indul:

  1. csoport – hétfő és szerda 16:30-18:00 (2020.01.29-től)
  2. csoport – szombat 09:00-12:15 (2020.02.01-től)

Heti 4 tanóra (4×45 perc).

REGGELI ANGOL KÖZÉPHALADÓ NYELVTANFOLYAM

Középhaladó szinten beszédközpontú reggeli csoportot indítunk.

Régen tanultál már angolul és szeretnéd felfrissíteni, rendszerezni a tudásod? Szeretnél szóban gyakorolni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Ajánlunk egy jó hangulatú, vidám délelőtti csapatot, ahol a folyamatos fejlődés garantált J

Nem vagy biztos benne, hogy neked való a csoport? Jelentkezz ingyenes szintfelmérésünkre, a teszt teljesítését követően meg tudjuk mondani, hogy számodra megfelelő-e a csoport.

Hétfő és szerda 08:00-09:30 (2020.02.05-től)

ANGOL KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING – Angol társalgási kurzus

Van középfokú nyelvvizsgád, de nem 1000 éve nem beszéltél angolul? Jó lenne a megszerzett lexikális tudást szóban is kamatoztatni? A munkahelyeden, nyaraláson vagy idegennyelvi közegben szeretnél belefolyni az angol nyelvű társalgásba, érted is, hogy mit mondanak, de valahogy nincs bátorságod válaszolni angolul?

Szókincsbővítő, beszédközpontú, kommunikáció-fejlesztő tréninget indítunk! Ajánljuk azoknak, akik már rendelkeznek középfokú nyelvvizsgával, szóbeli nyelvvizsga előtt állnak, meg akarnak felelni a munkahelyi elvárásoknak, szeretnék fejleszteni angoltudásukat és élvezik a nyelvtanulást.

Képzési napok: Hétfő és szerda 18:00-19:30 (2020.01.29-től)

SZOMBATI ANGOL KÖZÉPHALADÓ NYELVTANFOLYAM

Tanultad már, de kevered az alap igeidőket, ezért szeretnéd átismételni? Szeretnéd ismerni a jövő időt, going to szerkezetet, befejezett jelent? Jó lenne szövegalkotás során vonatkozói mellékmondatokkal színesíteni a mondanivalódat?

Ha a suliban tanulsz angolt, de úgy érzed, nem olyan ütemben haladtok, hogy a felvételiig le tudd tenni a nyelvvizsgát, ha az egyetemen nem haladsz az angollal, de hamarosan diplomázol, ne késlekedj, jelentkezz szombati nyelvtanfolyamunkra, ami iskola és munka mellett is elvégezhető.

A középhaladó nyelvtanfolyamunkon fektetjük le azokat az alapokat, melyekre lehet építkezni a nyelvvizsga-felkészülés során.

Nem vagy biztos benne, hogy neked való a csoport? Jelentkezz ingyenes szintfelmérésünkre, a teszt teljesítését követően meg tudjuk mondani, hogy számodra megfelelő-e a csoport.

Képzési napok: szombat 09:00-12:15 (2020.02.15-től)

Angol középfokú nyelvvizsga – előkészítő csoport

Ha a suliban tanulsz angolt, de úgy érzed, nem olyan ütemben haladtok, hogy a felvételiig le tudd tenni a nyelvvizsgát, ha az egyetemen nem haladsz az angollal, de hamarosan diplomázol, ne késlekedj, jelentkezz nyelvvizsga-előkészítő nyelvtanfolyamunkra, ami iskola és munka mellett is elvégezhető.

A középfokú nyelvvizsga-előkészítő kurzussal megkezdheted a felkészülést a nyelvvizsgára úgy, hogy nyelvvizsga típusfeladatokkal dolgozzátok fel az „erősebb” nyelvtani tananyagot, rendszerezed a nyelvtudásod, gyakorlod a szóbeli kommunikációt.

Mi minden fér bele 60 tanórába?

Nyelvtan: – Határozószók: adverbs, Nem valós jelenbeli feltételes mód (Conditional 2), Passive (Szenvedő szerkezet), Szóösszetétel, Szóképzés, Modális segédigék múlt ideje, Both, either, neither, Past Perfect: régmúlt, Indirect speech: függő beszéd, Indirect questions

Témák – Én és a családom: családtagok bemutatása, családi ünnepek,ünnepkörök, Otthon és szűkebb környezet: lakóhely leírása, környék jellemzése, Albérlet: házirend, lehetőségek, tiltások, Lakásfenntartás kérdései: költségek, A munka világa: napi tevékenységek, Munkahely, munkakör, pályaválasztás, Népszerű foglalkozások, Szakmai életrajz, A tanulás, az iskola: képzés, továbbképzés, A bevásárlás, szolgáltatások, Személyes/hivatalos kapcsolatok szókincse: köszönés, búcsúzás, valaki bemutatása, meghívás, program megbeszélése, Étkezés, napirend

Nem vagy biztos benne, hogy neked való a csoport? Jelentkezz ingyenes szintfelmérésünkre, a teszt teljesítését követően meg tudjuk mondani, hogy számodra megfelelő-e a csoport.

2 csoport indul:

1. csoport – hétfő és szerda 16:30-18:00 (2020.01.29-től
2. csoport – szombat 09:00-12:15 (2020.02.15-től)

Angol haladó B2 szintű nyelvvizsga-felkészítő csoport

Csatlakozz hozzánk az utolsó nagy hajrához, a középfokú nyelvvizsga előtti felkészülés utolsó állomására!

Miért velünk készülj fel? Ajánlunk egy jó hangulatú csoportot, kedvező időbeosztással, hogy iskola, munka után részt tudj venni a nyelvtanfolyamon.

Ha úgy érzed, már csak ez az egy lépcsőfok hiányzik, hogy le tudd tenni a nyelvvizsgát, egy utolsó összegzésre, szóbeli témák gyakorlása, praktikus levélírási instrukciókra van szükséged, szeretnéd gyakorolni a vizsgafeladatokat, itt a helyed!

Miért válik hasznodra ez a csoport? Fix időpontokban, helyen és csapattal tartjuk az órákat, a csoport motiválni fog abban, hogy készülj az órákra, bizonyíts az órákon. A csoportos felkészülés nem egyhangú, változatos tanítási módokra ad lehetőséget, nem lesz egyhangú az óra. Tudsz tanulni mások hibáiból, a tanáron kívül még 5 tanulóval tudsz szóban gyakorolni.

Nem vagy biztos benne, hogy neked való a csoport? Jelentkezz ingyenes szintfelmérésünkre, a teszt teljesítését követően meg tudjuk mondani, hogy számodra megfelelő-e a csoport.

Képzési napok: hétfő és szerda 18:00-19:30 (2020.02.03-tól)

NÉMET KEZDŐ NYELVTANFOLYAM

Teljesen kezdő szintről induló KER A1.1 szintű kurzus.

Képzési napok: szombat 09:00-12:15 (2020.02.08-tól) Heti 4 tanóra (4×45 perc).

Képzés során megszerezhető kompetenciák:

A képzésben résztvevő megérti és használja a gyakoribb mindennapi kifejezéseket és a nagyon alapvető fordulatokat, amelyek célja a mindennapi szükségletek konkrét kielégítése. Be tud mutatkozni, be tud mutatni másokat; válaszolni tud személyes jellegű kérdésekre (például, hogy hol lakik), ismerős emberekre, dolgokra vonatkozó kérdésekre; és fel is tud tenni ilyen jellegű kérdéseket. Képes egyszerű interakcióra, ha a másik személy lassan, világosan beszél és segítőkész

Beszédkészség: Részt tud venni egyszerű interakcióban, de a kommunikáció teljesen a lassabb ismétlésen, körülíráson és módosításon múlik. A közvetlen szükségletek vagy nagyon ismerős témák területén fel tud tenni és meg tud válaszolni egyszerű kérdéseket, tud egyszerű állításokat kezdeményezni, illetve azokra reagálni.

Társalgás: ismeri a bemutatkozás/bemutatás valamint az alapvető üdvözlési és elköszönési kifejezések használatát. Tud mások hogyléte felől érdeklődni és a hírekre reagálni. Meg tudja érteni a konkrét, egyszerű szükségletek kielégítésére szolgáló mindennapos kifejezéseket, ha egy megértő beszélő közvetlenül hozzá beszél világosan, lassan és ismétlésekkel.

Hallott szöveg értése: Meg tudja érteni a hozzá intézett gondosan és lassan megfogalmazott instrukciókat, és követni tud rövid, egyszerű útbaigazításokat.

Olvasott szöveg értése: Egyes fordulatokra lebontva meg tud érteni nagyon rövid, egyszerű szövegeket, ismerős nevek, szavak és alapvető fordulatok felismerésével és szükség szerinti újraolvasásával.

Fogalmat tud alkotni egyszerűbb információs anyagok és rövid, egyszerű leírások tartalmáról, különösen ha kép is van hozzá.

Íráskészség: Egyszerű, különálló fordulatokat és mondatokat tud írni.

Interakció: Fel tud tenni és meg tud válaszolni személyes adatokra vonatkozó kérdéseket. Képes egyszerűen kommunikálni, de feltétlenül szüksége van ismétlésekre, körülírásokra és módosításokra.

Nyelvhelyesség: Csupán korlátozott módon tud használni néhány egyszerű, betanult nyelvtani szerkezetet és mondatfajtát. Alapszókincse van, amely bizonyos konkrét szituációkra vonatkozó szavakból és fordulatokból áll.

A képzésben részt vevő tud

  • bemutatkozni és másokat bemutatni
  • hogylétről beszámolni és érdeklődni
  • kávézóban rendelni és fizetni
  • foglalkozását és napirendjét egyszerű mondatokban elmesélni
  • időpontot kérni és egyeztetni
  • a tanórai utasításokat, feladatokat idegen nyelven követni

Német A1.2 ÚJRAKEZDŐ nyelvtanfolyam

Valamikor elkezdted tanulni a német nyelvet, de elakadtál vele? Iskolában tanultok németül, de gyorsabb léptékben szeretnél haladni? Szeretnél egy jó hangulatú, motivált, kis létszámú csoport tagja lenni?

60 tanórára épülő nyelvtanfolyamot indítunk, a sikeres újrakezdés érdekében.

Nem vagy biztos benne, hogy neked való a csoport? Jelentkezz ingyenes szintfelmérésünkre, a teszt teljesítését követően meg tudjuk mondani, hogy számodra megfelelő-e a csoport.

Képzési napok: kedd és csütörtök 18:00-19:30 (2020.02.04-től)